Over ons

Roman-tiek werd in 2014 opgericht door Christel Jansen.

Na 25 jaar ervaring in de juridische sector heeft Christel zich gespecialiseerd als brocanteur, maar wel eentje met een zeer breed interesseveld : zo zijn antiek glaswerk en oud serviesgoed een passie geworden, maar over ontelbare andere zaken wordt nog dagelijks met plezier bijgeleerd.

Levenspartner John Roman is haar sterke rots in de branding die zorgt voor al het zware werk in inboedels en in en rond de diverse magazijnen.  In zijn vrije tijd is John reeds jaar en dag een gepassioneerd verzamelaar en expert m.b.t. oude munten en bankbiljetten.

Dochter Lana is de part-time management-assistant en regelmatig klankbord en brainstorm-partner voor haar “boss mom”.

Vanuit een diep respect voor vakmanschap en kwaliteit is Roman-tiek een uitgelezen partner in de aankoop én verkoop van mooie oude spullen.

De met zorg gesorteerde goederen worden met oog voor schoonheid geëtaleerd en uitgestald in een 700m² groot magazijn gelegen te Brecht (Overbroek), halverwege tussen Antwerpen en Breda.

Zowel handelaars, antiquairs, exporteurs en decorateurs als particulieren zijn er van harte welkom op vrijdag van 14u tot 17u en elke 1e zondag van de maand van 10u tot 16u (er is ruime parkeergelegenheid).

Roman-tiek is als inboedelservice vooral actief in de Noorderkempen, maar er wordt niet op een kilometertje gekeken en het werkterrein strekt zich ook al eens uit tot over de grens in Nederland of tot voorbij Antwerpen richting Kust.

Dit niet alleen om woningen op te ruimen of nieuwe stukken aan te kopen, maar ook als enthousiast deelnemer aan lokale en internationale brocante- en antiekmarkten.