Corona

8/6/2020

We zijn ondertussen alweer zes maanden verder en gelukkig begint het normale leven terug zijn gangetje te gaan.

We kunnen terug mensen ontmoeten, genieten van een etentje, een reisje plannen … allemaal kleine dingen, waar we na een jaar “opsluiting” meer dan ooit van genieten.

We hebben echter niet stilgezeten de voorbije maanden.  Waar zijn we zoal mee bezig : de complete make-over van ons MAGAZIJN en de meubilering van THE BARN GRILL, Sint-Jobsesteenweg 64 te Brasschaat.

21/12/2020

Een erg zot jaar loopt op zijn einde : eentje voor de geschiedenisboeken, maar allerminst op een aangename manier !

We wensen u ondanks alles toch WARME, GEZELLIGE KERSTDAGEN & een FIJN, GEZOND, MAAR BOVENAL NORMAAL 2021 toe !

De komende 2 weken gaan we het wat rustiger aan doen, u mag echter uiteraard nog steeds bellen voor informatie.

De MAGAZIJNVERKOPEN starten terug op vrijdag 8 januari.

We hebben wel om organisatorische redenen besloten om de eerste ZONDAGSE MAGAZIJNVERKOOP van 3 januari te verplaatsen naar 10 JANUARI .

2/11/2020

“Here we go again” is toch wel het eerste waar een mens aan denkt in deze aanhoudende rare tijden hoor.  Maar we blijven POSITIEF !

Ook in deze onzekere tijden staat ROMAN-TIEK voor u klaar en we zullen trachten er alles aan te doen om u te verzekeren van eenzelfde kwalitatieve dienstverlening als tevoren.

Onze INBOEDELSERVICE gaan we voorlopig kunnen blijven aanbieden.  In eerste instantie echter enkel die inboedels die reeds ingepland waren voor de lockdown. We blijven de media en meldingen van officiële instanties nauwgezet volgen om goed op de hoogte te blijven van elke mogelijke verstrenging.

We houden uiteraard rekening met alle mogelijke MAATREGELEN die ons opgelegd worden en respecteren deze minutieus om onze werknemers, onze klanten en onszelf zo goed mogelijk te beschermen.

U kan ons nog steeds bellen voor alle mogelijke INFORMATIE. Ook het doorsturen van foto’s voor een prijsbepaling is steeds mogeliljk.

Voor het opmaken van een nieuwe OFFERTE hebben we momenteel nog niet alle informatie of dit al dan niet toegelaten is en blijft.  Onze werkwijze hieromtrent is voorlopig in die zin veranderd dat we het met onze klanten zo regelen dat wij alleen de leeg te maken woning te betreden bij een plaatsbezoek. De opdrachtgever blijft buiten wachten. We houden verder rekening met social distancing en zullen uiteraard een mondmasker dragen.  We hebben ook steeds handgel bij waarvan u indien u dit wenst eveneens gebruik kan maken.

Ook vragen we al onze klanten zelf niet aanwezig te zijn bij de ONTRUIMING.  We vragen bij de ondertekening van de offerte een sleutel en contacteren u na de ontruiming om te komen controleren en u de sleutel terug te overhandigen.

Onze MAGAZIJNVERKOOP is tijdelijk stopgezet en dit tot nader bericht tot einde december 2020.  We houden u stipt op de hoogte van alle eventuele andere beslissingen.  Volg hiervoor zeker ook onze Facebookpagina.

Samen geraken we wel door deze moeilijke tijden en samen hopen we op een spoedige fijne en vrije toekomst !

2/5/2020

We zijn erg blij te kunnen melden dat we vanaf 4 mei onze inboedelservice terug mogen opstarten.

Onze magazijnverkoop is vanaf 11 mei terug toegelaten : elke vrijdag 14u-17u, elke eerste zondag van de maand 10u-16u en op de andere dagen mogelijk op afspraak.

Alles uiteraard met de nodige voorzichtigheid en 1,5 m afstand.  In ons magazijn staan goede desinfecterende handgel en handschoenen klaar.

We zijn superblij jullie terug te mogen verwelkomen !

28/4/2020

Alles is nog een beetje onduidelijk : mogen we al dan niet terug onze dienstverlening / inboedelservice opstarten op 4/5/2020 of dienen we te wachten tot 11/5/2020 en dan tegelijkertijd ook onze magazijnverkopen terug organiseren ?  Ik heb informatie ingewonnen bij de nodige instanties, maar nog geen uitsluitsel bekomen.  Hopelijk zeer vlug nieuws hieromtrent.

4/4/2020

Vergeet zeker ook niet om onze FACEBOOKPAGINA in het oog te houden : hier zullen af en toe nieuwe items geplaatst worden en hier zullen we u ook stipt op de hoogte houden wanneer we bij voorbeeld terug voor 100% in gang schieten.

3/4/2020

We blijven bereikbaar voor alle mogelijke info en vragen.  U kan 7/7 bellen, sms-en of whatsapp-en 0495/233678, mailen info@roman-tiek.be of via de contactpagina.

Voor het opmaken van een offerte kunnen we vanaf nu na afspraak en onder bepaalde voorwaarden wel alvast bij u ter plaatse komen.  Het effectief opruimen of laden van de inboedel zal echter pas terug ingepland kunnen worden na 4/5/2020 (datum is onder voorbehoud van uitbreiding van de #blijfinuwkot-maatregelen).

20/3/2020

De antiekmarkt in Kasteel De Renesse op 4 en 5 april 2020 is volledig geannuleerd.

De magazijnverkoop van Roman-tiek in onze loods te Brecht op 5 april 2020 is eveneens geannuleerd.  De zondagverkoop van 3 mei 2020 gaat voorlopig én hopelijk wel door.

18/3/2020

Het spijt ons te moeten melden dat Roman-tiek vanaf woensdag 18/3/2020 gesloten zal zijn.

Bij u ter plaatse komen voor aankopen, verkopen, leveren, het opmaken van een offerte en het opruimen van inboedels zal onder voorbehoud terug kunnen vanaf maandag 20 april 2020.

We blijven echter wel bereikbaar voor alle mogelijke info per telefoon 0495/233678 en per mail info@roman-tiek.be.

Ook op Facebook en Instagram zullen we actief blijven en af en toe één van de vele nieuwe spullen die nog net voor sluiting zijn binnengekomen met u delen.

 

 

Magazijnverkoop

Zoals vele van onze klanten al weten organiseert Roman-tiek elke eerste zondag van de maand een magazijnverkoop.
Deze zondagen zijn altijd een gezellige bedoening met vele babbels, een koffietje of theetje, en uiteraard telkens heel veel nieuwe spullen !

Onze kalender voor 2024 :

  • Zondag 3 maart met een volledig heringerichte winkel

  • !!! Vrijdag 5 april GESLOTEN

  • !!! Zondag 7 april GESLOTEN

  • Zaterdag 6 en zondag 7 april zijn we standhouder op de LENTEBROCANTE van Kasteel De Renesse te Oostmalle

  • Extra magazijnverkoop op zondag 14 april ipv zondag 7 april – onder voorbehoud – wordt later nog bevestigd
  • Zondag 5 mei

  • Zondag 2 juni

  • Zondag 7 juli

  • Zondag 4 augustus

  • Zondag 1 september

Openingsuren :

ELKE VRIJDAG 14:00 – 17:00

ELKE EERSTE ZONDAG VAN DE MAAND 10:00 – 16:00