ROMAN-TIEK : DIENSTEN 

 

    ** AANKOOP **

 

Roman-tiek bekijkt altijd zeer graag elk interessant aanbod voor de aankoop van antiek en brocante : mail gerust een foto met wat uitleg en afmetingen of neem telefonisch even contact op (0495/233.678 - j.c.antiek@hotmail.com).

 

     ** VERKOOP**

 

Het assortiment is zeer breed en wordt wekelijks aangevuld !

 

Op de website vindt u regelmatig de nieuwe aanwinsten.

 

Via de webshop kan u onmiddellijk uw keuze maken uit een ruim aanbod, deze aankopen en laten versturen of ze reserveren en zelf ophalen.

 

Spring gerust eens binnen tijdens de magazijnverkoop om alles rustig te bekijken.  Roman-tiek staat open voor alle vragen en indien u op zoek bent naar een bepaald object kan hiernaar mee gezocht worden. Bij een mogelijk interessante vondst wordt u dan gecontacteerd en heeft u eerste keuze.

 

ELKE LAATSTE WOENSDAG VAN DE MAAND : "BROCANTWERPEN" OP DE GROTE MARKT VAN ANTWERPEN - ANTIEK- & BROCANTEMARKT VAN 10u - 18u

 

OP 19 & 20 & 21 MEI 2018 : BROCANTE KASTEELFAIR IN PALEIS HET LOO TE APELDOORN (NL)

 

     **INBOEDELSERVICE**

 

Deze specifieke service is ontstaan vanuit de vraag naar een gepaste oplossing na bijvoorbeeld een overlijden in de familie, een faillissement, de verkoop van een pand, een verhuis : een (soms dringende) situatie dus waarbij een pand geheel of gedeeltellijk dient leeggemaakt te worden.

 

Omdat elke omstandigheid die zich voordoet steeds weer een gepersonaliseerde aanpak vereist, wordt ook de service voor elke klant volledig op maat aangepast.

 

Na bezichtiging ter plaatse van de inboedel worden de mogelijkheden samen met u besproken : voor iedere vraag is er een antwoord, voor ieder probleem een oplossing !

 

Roman-tiek is vooral actief in de regio voorkempen en Noord-Antwerpen, meer bepaald Brecht, Schoten, Schilde, 's Gravenwezel, Brasschaat, Wuustwezel, Hoogstraten en tot zelfs net over de grens in Nederland of in de andere richting tot voorbij Antwerpen.

 

Opkoop en opruiming van inboedels - aankoop en verkoop van antiek en brocante